Nicaragua gaat om een Woningbouw project voor de allerarmsten uit de krottenwijken van Tipitapa en Chillamatilo,op 20 km van de hoofdstad (Managua). Dit project is een initiatief van een Nederlands koppel dat al jaren in Nicaragua woont. De woningen worden gebouwd door Nederlandse vrijwilligers in hun vakantietijd. Betreft een donatie van € 2000 voor de bouw van 2 woningen.

Shelterboxen is een Rotary project waarbij meestal binnen 1 dag overal ter wereld noodhulp ingezet kan worden in de vorm van een noodhulppakket. Deze shelterbox bevat een ruime familietent. Met deze kwaliteitstent en andere essentiële gebruiksvoorwerpen om te kunnen eten, drinken en slapen, kunnen mensen die dakloos geworden zijn door een (natuur-)ramp zich weer tijdelijk, minimaal zes maanden redden. Betreft een donatie van € 1500 voor 2 shelterboxen.

Molen Vogelzicht is een korenmolen van het type grondzeiler. Hij staat aan de Frederik Hendrikstraat in Kuitaart, gemeente Hulst in Zeeuws Vlaanderen. Naast de molen staat een maalderij. Deze combinatie van een korenmolen en maalderij is uniek in Zeeland en komt nog maar op enkele plaatsen in Nederland voor.