Beste,

Dit jaar zou de Reynaert Fietstocht plaatsvinden op  20 juni 2020. Ongeacht of de Corona-maatregelen medio juni al dan niet zijn versoepeld, hebben wij er voor gekozen om de Reynaert Fietstocht niet te laten doorgaan op 20 juni. Wij hebben besloten om de Reynaert Fietstocht te verplaatsen naar zaterdag 19 september 2020. Dit om enerzijds ieders gezondheid en veiligheid zo veel als mogelijk te waarborgen en anderzijds om samen met alle donateurs, sponsoren, vrijwilligers en overige betrokkenen er hopelijk in de nazomer een succesvolle editie van te kunnen maken. Hopelijk kunnen wij medio juni de draad weer oppakken en zullen wij u via diverse media informeren over de Reynaert Fietstocht.

Bedankt en hopelijk tot gauw.

De leukste fietstocht van het jaar

rf1

De Reynaert Fietstocht is een jaarlijks terugkerend evenement. Het is een gezellige, sportieve en vooral leuke dag voor jong en oud.
De organisatie is in handen van Rotary Hulst.

In 2020 vindt deze plaats op 19 september 2020

De Reynaert Fietstocht is voor iedereen!
Gezinnen, kinderen, recreatieve fietsers of toerclubs… iedereen kan een geschikte afstand kiezen en deze afleggen in zijn of haar eigen tempo.

Organisatie

De Reynaert Fietstocht wordt georganiseerd door de fietstochtcommissie van Rotary Hulst. We worden hierbij ondersteund door tal van vrijwilligers en regionale verenigingen.

Het goede doel

rf2

De opbrengst van de Reynaert Fietstocht komt elk jaar weer ten goede van een bijzonder doel.

Inschrijven kunt u doen op alle Opstapplaatsen.
Prijs : 4 euro

Voor Kids

rf3

De Reynaert Fietstocht is er ook voor de jeugd. Als je een fiets hebt en het leuk vindt om een flinke tocht te maken, ben je van harte welkom. Als 30 kilometer nog net wat te ver is, kan je natuurlijk ook gewoon achterop bij papa of mama!

Rotary Hulst
T.a.v. Erik van den Bergen