Image is not available
HPslide1.png
images/HPslide-2.png
2324thema.png
previous arrow
next arrow

Een unieke combinatie!

 

Bekroonde World Press photos – netwerken, diner & goed doel.

 

Locatie: Sint Willibrordus Basiliek in Hulst

Ten bate van het goede doel Manq'a

Programma:

18.30 uur: aperitief & foto-tentoonstelling
19.15 uur: Machteld Ooijens over Future Cities en Manq'a
19.45 uur: aanvang diner door sterrenkoks Edwin Vinke en Yannick Mahu

€ 75 p.p. incl. aperitief

Bestel uw kaarten uiterlijk tot 15 november 2018 via  email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Aantal plaatsen is beperkt.

 

 

World Press PhotoWPP foto

De wereldberoemde tentoonstelling van foto’s, die het doel heeft een uitwisseling van kennis én de verhalen van de fotografen over te dragen aan een groot publiek, komt naar Hulst. De World Press Photo zal voor het eerst getoond worden in de Sint Willibrordus Basiliek in Hulst. Op de speciale benefietavond, 15 december, is deze tentoonstelling beschikbaar om te bezichtigen.

 

 

 

 

 

manqaManq'a

In de Manq'a kookscholen worden kansarme jongeren opgeleid tot chefkok en leren ze koken met lokale, biologische producten. Hiermee krijgen de jongeren weer toekomstperspectief in een land verscheurd door conflict én zien lokale boeren de vraag naar hun producten stijgen. Na het succes in Bolivia (15 scholen), opende de eerste school in Colombia in 2015, met steun van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Een tweede school heeft inmiddels haar deuren geopend in Cali. Met uw bijdrage kan Manq'a meer scholen openen in Colombia, en daarmee jongeren én boeren toekomstperspectief geven.

 

 

 

Future Cities

We laten u een deel van Future Cities zien, een webdocumentaire van de Nederlandse journalisten Stephanie Bakker en Yvonne Brandwijk. Future Cities kreeg in 2017 de derde prijs in de categorie 'Innovative Storytelling' van World Press Photo.

In de webdocumentaire, die online toegankelijk is via www.futurecities.nl, komt onder andere Elza aan het woord, die een opleiding volgt tot chefkok.