Image is not available
HPslide1.png
images/HPslide-2.png
2324thema.png
previous arrow
next arrow

Reynaert Fietstocht op 22 juni 2019

De Reynaert fietstocht is voor de één een dag om lekker buiten te ontspannen en voor de ander een moment om eens flink op de pedalen te gaan.
Tijdens de fietstocht komt u langs diverse stopplaatsen waar u wordt verwelkomd met diverse soorten amusement.

Opstapplaatsen

Voor de 2019 editie zijn de volgende opstapplaatsen aangewezen:

Vossenhol 1: Orkest The Young Ones, (clubgebouw aan de Willem Alexanderstraat 10 te Hulst nabij de tennis/atletiekbaan),

Vossenhol 2: Volksdansgroep Hava Naguila, clubgebouw “Den Dansaert” aan de Populierenstraat 46, 4581 BS te Vogelwaarde,

Vossenhol 3: Voetbalvereniging SDO, Sportpark aan het Roverbergsepad 4, 4586 AB te Lamswaarde

Vossenhol 4: Boerderij familie Van Campen, Zandbergsestraat 22-A, 4569 TD te Graauw

U kunt inschrijven op alle opstapplaatsen en kiezen voor verschillende routes van 30 (niet vanaf Vogelwaarde), 40, 55 of 100 kilometer. Ook is er vanuit Hulst weer een kinderroute. U kunt tussen 10.00 en 14.00 uur vertrekken en aankomst is uiterlijk om 17.00 uur.

 Goede doelen 2019

 Project “Muziek Geluk”  Van Zorgsaam Thuis- en Ouderenzorg waarmee men muziek op allerlei manieren binnen de zorg inzet.  ‘Muziek op Maat’ is het bewust toepassen van muziek en stilte in de 24- uurszorgverlening aan dementerende ouderen met als doel het psychische, sociale en lichamelijke welbevinden te verbeteren. Geïnspireerd door de film ‘Alive Inside’ had een medewerker in opleiding het idee om zich te verdiepen in wat muziek kan doen voor ouderen, en dan met name voor ouderen met dementie. Binnen het eigen zorgteam is een pilot gestart om te kijken wat muziek brengt in de zorg voor ouderen. Inmiddels is dit zo’n succes dat men meedingt naar een belangrijk innovatie-prijs binnen de zorg en is het grote doel om zelf muziekinstallaties te kunnen aanschaffen om het project uit te gaan kunnen rollen over de verschillende woningen binnen ZorgSaam voor deze speciale doelgroep.

 Voor de invulling van de overige Goede Doelen 2019 is de commissie nog druk in overleg met een aantal instanties. Zodra er mee nieuws is, melden we dit op onze website.

Organisatie: Rotary Hulst Reynaert Fietscommissie bestaand e uit:

Maarten van Goethem (voorzitter)

Edwin Boeding

Erik van den Bergen

Antoine Serrarens

Rudie Tieleman

Max Peters

Jelle van Roeyen

Ivo Mattheeuws